Aangenaam kennis te maken

Sinds de start van 2019 is Josje van Woerkum ons team komen versterken. Met een bachelor in criminologie en een master in rechtspsychologie op zak is zij breed opgeleid en veel in aanraking gekomen met de thema’s veiligheid en handhaving. Zij wil zich graag inzetten om gemeenten te ondersteunen bij hun doorontwikkeling naar een professionele handhavingsorganisatie.

Josje heeft een sterk ontwikkeld conceptueel vermogen, daarnaast is zij in staat om kritisch en analytisch te kijken naar processen en beleid. Gedurende haar opleidingen heeft zij geleerd om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, te benaderen en op te lossen.

In Josje vindt u een sociaal, integer, leergierig en gemotiveerd persoon. Iemand die niet achteruitdeinst voor het nemen van verantwoordelijkheid en zich graag inzet om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ze kijkt er enorm naar uit om samen met u aan de slag te gaan.

Wilt u eens kennismaken met Josje? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met haar op: josje@veiligheidenhandhaving.nl of 06 51 57 15 75.