Welkom Lukas Verbiesen

Sinds begin oktober is Lukas Verbiesen ons team komen versterken. Hij is breed inzetbaar als adviseur en als interim-beleidsmedewerker binnen het domein OOV en sociale veiligheid.

Vanaf vorige week is Lukas Verbiesen ons team komen versterken. We zijn heel blij met zijn inbreng in het team. Lukas werkte als senior medewerker Intelligence (Intell) bij de Koninklijke Marechaussee. In deze functie was hij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding binnen het Intell team Contra-Terrorisme, Extremisme en Radicalisering (CTER). Als senior fungeerde hij vooral als coach met daarbij operationeel leidinggevende aspecten.

De opdrachten die Lukas wil gaan oppakken liggen logischerwijs op het vlak van veiligheid, maar hij kan ook ingezet worden voor verandertrajecten binnen handhavingsteams. Vanwege zijn kennis en ervaring is hij breed inzetbaar als adviseur en als interim-beleidsmedewerker binnen het domein OOV en sociale veiligheid. Denkt u concreet aan teamontwikkeling en -coördinatie, strategische visievorming, het schrijven van (proces)verbeterplannen, analyse en de implementatie van informatiegestuurd werken.

In Lukas vindt u een sociaal en vaardig persoon. Iemand die flexibel is met een hoge dosis doorzettingsvermogen en discipline. Daarnaast is hij accuraat, kritisch, alert op feiten, analytisch en systematisch.

Wilt u eens kennismaken met Lukas? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met hem op.