Gezocht: stagiair bedrijfskunde (Gesloten)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek bedrijfskunde in een dynamische omgeving waar je echt kan meedenken? Lees dan snel deze vacature.

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Wij zoeken een enthousiaste stagiair/afstudeerder bedrijfskunde voor 24 tot 40 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een stagiair/afstudeerder bedrijfskunde. Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in een dynamische omgeving waar je echt kan meedenken? Waar een open sfeer heerst en jij jezelf kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Binnen Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) houd jij je als stagiair voornamelijk bezig met ondersteuning van de directie en het verbeteren van de informatievoorziening. Zo leer je het bedrijf goed kennen en heb je de mogelijkheid om mee te denken over de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Daarnaast word je ingezet op (eigen) projecten, hiervoor gaan we samen de mogelijkheden verkennen. Denk bijvoorbeeld aan projecten om onze bedrijfsvoering te verbeteren of onze zichtbaarheid als bureau te versterken.

Het takenpakket is divers en kan per dag verschillen, hier vind je wat voorbeelden van werkzaamheden:

 • Optimaliseren bedrijfsvoering en informatiestromen
 • Directeuren ondersteunen in projecten/ontwikkelingen
 • Organiseren van (netwerk)bijeenkomsten en trainingen
 • Adviseren van directie over ontwikkelingen AVH
 • Maken van afspraken met klanten en partners
 • Ontvangen van bezoekers
 • Opzetten van presentaties


WIE BEN JIJ?

 • Jij bent een enthousiaste en leergierige student.
 • Je weet van aanpakken, bent flexibel en kan logisch nadenken.
 • Je volgt bedrijfskunde aan het HBO of de universiteit (derde- of vierdejaars).
 • Je bent secuur en goed in plannen en organiseren.
 • Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk in de omgang met opdrachtgevers.
 • Je hebt het lef om je mening te geven en denkt mee met de collega’s.
 • Je bent taalvaardig en kunt goed overweg met officepakketten.
 • Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B.

DE PRAKTISCHE ZAKEN
Naast de uren voor je opdracht ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar op ons kantoor in Driebergen. Op woensdag is het team zo veel mogelijk op kantoor aanwezig en word ook jij als stagiair verwacht. De duur van de stageperiode is in overleg, bij voorkeur een langere periode (ongeveer 6 maanden).

WIE ZIJN WIJ?
Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving is in 2016 opgericht door Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers vanuit de gedachte dat advies binnen de overheid ook anders kan. (Strategische) adviesrapporten hoeven niet altijd dikke boekwerken te zijn en een adviseur moet ook daadwerkelijk advies leveren. Die visie heeft ervoor gezorgd dat AVH is gegroeid tot een sterk merk binnen de advieswereld. Onze focus ligt op het professionaliseren van handhavingsteams en het adviseren op het gebied van veiligheid. Daarnaast houden we ons bezig met het detacheren van professionals en het geven van training en coaching.

Binnen AVH zijn we een hecht team dat graag met elkaar samenwerkt. Deze samenwerking (ook met jou) is gebaseerd op vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is respect voor elkaar en openheid naar elkaar toe. We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich sterk door in onze organisatiecultuur. Tijd- en plaats onafhankelijk werken helpt ons om ons werk goed uit te kunnen voeren, onze adviseurs werken veel bij de opdrachtgevers in het hele land. Desondanks komen wij als team vaak samen op kantoor in Drieberen om samen te werken en af te stemmen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie (max 1 A4) naar info@veiligheidenhandhaving.nl ten name van Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers.

Nog niet helemaal overtuigd of dit iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Mail in dat geval gerust naar bovenstaand adres of bel naar Kirsten Feenstra (managementondersteuner): 06-15671177. Vind je het fijn om met eigen ogen te zien waar je mogelijk terecht komt, geef dit dan even aan. Je bent namelijk altijd welkom voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor.